طرز تهیه نان بلغاری در خانه ، یک نان خوشمزه مناسب برای صبحانه
مواد لازم :
آرد سفید سه لیوان
شیر یک پیمانه
کره دو ق غ
شکر چهار ق غ
پودر خمیر مایه یک ق
تخم مرغ دو عدد
مواد میانی
پودر گردو نصف لیوان
پودر دارچین یک ق غ
شکر دو ق غ
کره ۵۰گرم ذوب شده
طرز تهیه :
پودر گردو و پودر دارچین و شکر رو با هم مخلوط کرده و میزاریم کنار .
اول آرد رو الک میکنیم بعد در ظرف گودی مواد خشک رو باهم مخلوط کرده و شیر ولرم و کره ذوب شده و یکی از تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و خوب ورز داده تا خمیری لطیفی به دست بیاد آن وقت روی خمیر رو می پوشونیم و در جای گرمی دو ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه بعد دوباره خوب ورز داده و خمیر رو روی میز که آرد پاشیدیم با وردنه باز می کنیم و با قالب گرد قالب می زنیم و با کره ذوب شده رومال می کنیم و مواد میانی رو می زاریم و طبق تصویر پایین شکل می دیم و در قالب کمری کمی با فاصله می چینیم که با تخم مرغ رو مال کرده و نیم ساعت استراحت می دیم و در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه ۳۰ دقیقه قرار میدیم و بعد پخت نان قسمت گریل فر رو روشن میکنیم تا روی نان طلایی بشه .
بعد پخت نان می تونین با عسل رومال کنید من این کارو کردم .
منبع : zahrana_sh1388