مرباى توت فرنگى ، الان فصل توت فرنگی هست و چه بهتر که یک مربای خوشمزه برای روز های گرم تابستان درست کنید.
دم توت فرنگی ها رو بگیرید(من يك كيلو توت فرنگى استفاده كردم)،بعد توت فرنگى ها رو شسته و از وسط نصف کنید
يك كيلو شکر رو لابه لای توت فرنگی ها بریزید و بزاريد 24 ساعت داخل یخچال بمونه تا توت فرنگی ها آب بندازن.
توت فرنگی ها رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بزاريد تا به جوش بیاد
موقع جوشیدن کف روی مربای توت فرنگی رو بگیرید، پس از اینکه شربت مربا قوام اومد قابلمه رو از روی حرارت بردارید.
برای آماده شدن مربای توت فرنگی حدودا نیم ساعت زمان لازمه و هر چقدر اين مدت طولانیتر باشه مربا تیره تر ميشه
در آخر کار دو قاشق آبلیمو رو به مربا اضافه مي كنيم تا شکرک نزنه و این کار رو حتما آخر پخت مربای توت فرنگی انجام بديد تا مربا تیره نشه
در قابلمه رو تو زمان پخت باز بزاريد تا مربای توت فرنگی تیره نشه.
منبع: elham.soo