آموزش آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه ماهی سالمون

1.6kبازدید

سالمون یک ماهی چرب و سرشار از امگا 3 و پروتئین است ماهی سالمون به این دلیل توصیه می شود که مبارز بیماری های مانند آلزایمر می باشد

مواد لازم برای 4 نفر

فیله ماهی سالمون ………………….1 عدد

لیموی تازه ……………………………2 عدد ( یا 1 نصف استکان آب لیمو )

زعفران دم کرده ……………………. یک قاشق سوپ خوری

نمک ، فلفل………………………….به مقدار لازم

روغن زیتون …………………………. به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی سالمون

طرز تهیه :

فیله کامل ماهی را به 4 قسمت تقسیم کنید و داخل یک دیس لبه دار بچینید .

در یک کاسه جداگانه ، آبلیمو ، زعفران و نمک و فلفل را مخلوط کنید ، هم بزنید تا کاملا یک دست شوند .

با یک قلموی تمیز ، از مخلوط آبلیمو و زعفران هر دو روی ماهی ها را پوشش دهید . و بعد باقیمانده مخلوط را روی

ماهی ها بریزید .

روی دیس حاوی ماهی ها را با یک کیسه بپوشانید و بگذارید به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا مزه دار

شوند .

بعد از این مدت ، در یک تابه چدنی ( در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولی نچسب استفاده کنید) مقداری روغن

زیتون بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود . بعد حرارت زیر تابه را ملایم کنید و ماهی ها را داخل تابه بچینید .

با حرارت نسبتا ملایم یک روی ماهی را کاملا سرخ کنید و بعد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شوند .

و بعد از سرخ شدن ، ماهی ها را در ظرف مناسب بکشید و سرو کنید .

هنگام سرو مقداری آب لیمو روی ماهی ها بچکانید.

نکته :

میتوانید در همین مخلوط آبلیمو و زعفران ، مقداری میگوی پاک شده هم بخوابانید و بعد از یک الی دو ساعت سرخ کنید

و هنگام کشیدن سبزی پلو ، میگو ها را لای پلو بکشید یا کنار آن بچینید و سرو کنید .

استفاده از روغن زیتون به دلیل مقاومت پائین آن در برابر حرارت ، برای سرخ کردن ، معمولا توصیه نمیشود . بهتر

است برای تضمین سلامت روغن هنگام سرخ کردن ، از روغن های مخصوص سرخ کردنی ( روغن هسته انگور ، کانولا و … )

استفاده شود .

بعد از اینکه یک روی ماهی ها سرخ شد و ماهی ها را برگرداندید ، بهتر است هنگام سرخ کردن روی دیگر ماهی ها ،

درب تابه را ببندید تا ماهی ها هنگام سرخ شدن ، کاملا مغز پخت شوند و یا بعد از مزه دار شدن ماهی ها ، آنها را روی

کباب پز، کباب کنید .

 

منبع: فودلرن

نظر بدهید