مارمالاد زردآلو یک مربا پرطرفدار و خوشمزه هست که برای استفاده داخل شیرینی ها مناسب است و تهیه آن بسیار ساده است.
مواد لازم :
زردآلو یک کیلوگرم
شکر نیم کیلوگرم
پودر وانیل یک قاشق چایخوری
هل ۶ عدد
طرز تهیه :
ابتدا زردآلوها را شسته و خشک کنید ، و هسته ها را دربیاورید. سپس زردآلوها را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآید.
پوره زردآلوها را در یک ظرف ریخته و شکر و وانیل و هل را به آن اضافه کنید.
آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا شکرها حل شوند و بعد باید در حین پختن زود زود هم بزنید تا ته نگیرید و غلیظ شود.
ظرف را از روی حرارت برداشته و کف های روی مخلوط را بردارید و مارمالاد را در ظرف موردنظر بریزید.
اگر از زردآلوهای رسیده استفاده کنید، مارمالاد بهتری به دست می آورید.
در زمان آماده شدن مارمالاد، کف روی آن را بگیرید.
اگر مارمالاد را در شیشه استریلیزه بریزید، می توانید آن را تا یک سال در یخچال نگهداری کنید.
بهتر است برای تهیه مارمالاد از ظروف لعابی و نچسب استفاده کنید. همچنین درِ ظرف باز باشد تا مارمالاد رنگ بهتری داشته باشد.
در صورت تمایل می توانید از ورقه های ژلاتین برای غلظت بیشتر مارمالاد استفاده کنید. به این صورت که ورقه های ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد قرار دهید تا نرم شود، سپس از آب خارج کنید و هنگام حرارت دادن مارمالاد به آن بیفزایید.