آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای رژیمی

طرز تهیه كوكو مرغ و قارچ

1.8kبازدید

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ خوش طعم

طرز تهیه كوكو مرغ و قارچ

کوکوی مرغ و قارچ بسیار خوشمزه است و برای بهتر شدن آن از پیازچه نیز استفاده می کنیم تا بهترین غذا را داشته باشیم.

برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 25 دقیقه

مواد لازم:

3 عدد سینه مرغ پخته
2 عدد سیب‌زمینی پخته
2 عدد پیازچه خردشده
4 /1 پیمانه جعفری خردشده
1 ق چ زردچوبه
5 عدد تخم‌مرغ
4 عدد قارچ ریز خردشده
به میزان لازم روغن، نمک و فلفل
ماست وسبزی به دلخواه

طرز تهیه:

1 در یک کاسه مناسب تکه‌های مرغ را ریز خرد کنید. آنها را داخل ظرف غذا ساز هم می‌توانید بریزید تا کاملاً خرد شوند. تکه های مرغ پخته را همچنین می‌توانید چرخ کنید. سیب‌زمینی پخته را هم کاملاً له کنید. بعدآن را داخل کاسه بریزید و با مرغ خوب مخلوط کنید.

2 حالا قارچ‌های خردشده را همراه با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه و به میزان لازم نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. بهتر است مواد را ریز خرد کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک اضافه کنید.

3 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس برگردانید تا آن طرف کوکو هم بپزد.

4 کوکوی آماده‌شده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با ماست و سبزی‌های دلخواه سرو کنید.

روش دیگر:

این کوکو را می توانید در قالب های مختلف شیرینی پزی و در فر هم درست کنید.

نظر بدهید