آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای خارجی

طرز تهیه كرپ ژامبون

1.9kبازدید

كرپ ژامبون یک نوع فينگرفود مناسب براى پذيرايى و جشن ها است كه به صورت سرد سرو ميشه

تهیه كرپ ژامبون

مواد لازم نان کرپ :

تخم مرغ ٣عدد

آرد٢/٣ليوان

شير و روغن١/٤ليوان

نمك وفلفل مقدارى

چجورنان كرپ رو آماده كنيم :

همه ى مواد رو باهم مخلوط كرده (كمى با همزن زدم) و داخل تابه مستطيلى شكل با ابعاد٢٠*٣٠ريختم(داخل تابه رو با كمى روغن چرب كنيد) و روى حرارت ملايم قراردادم تا كامل بپزه و خودشو بگيره ، بعد لاى دستمال رولش كردم تا حالتشو حفظ كنه وخشك نشه.

مواد ميانى كرپ :

سيب زمينى آبپز دوعدد

خيارشور ، جعفرى و پيازچه ريز خرد شده ٣ق غ

كالباس ورقه اى

سس مايونز مقدارى

سيب زمينى هارو پوست كنده و با گوشتكوب ميكوبيم و خيارشور و جعفرى و پيازچه رو اضافه كرده با كمى فلفل مخلوط ميكنيم ، كرپ رو باز كرده سطحشو با سس مايونز پر كرده و صاف ميكنيم ورقه هاى ژامبون رو روش قرارداده از مايه سيب زمينى روى كالباسها ميماليم و داخل فويل آلومينيومى رولش ميكنيم ، دوتا سه ساعت داخل يخچال قرارداده تا كاملا خودشو بگيره و برشهاى تميز وم رتبى داشته باشيم .

 

منبع : insta:@fatima_moeni

نظر بدهید