فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.
مواد لازم برای فطایر پنیری :
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
جعفری تازه به مقدار لازم
نعنا تازه به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
سیاه دانه ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر فطایر پنیری :
آرد ۲ و نیم پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۱ و نیم قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
روغن ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ پیمانه
مواد لازم برای تهیه فطایر پنیری
طرز تهیه فطایر پنیری :
پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.
در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.
تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.
پنیرها را ریز و له کنید تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید
داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.
روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.
خمیر را طبق دستور تهیه کنید و 2 ساعت به آن استراحت بدهید
روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.
خمیر را مانند شکل درست کنید و از مواد در مرکز خمیر بریزید
۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.
لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.
بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
منبع : bedunim.ir