تست فرانسوی یا فرنچ تست یکی از محبوبترین صبحانههای دنیا است. فرنچ تست دارچین و سیب که در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی آموزش میدهیم، با عطر و طعم جذابی که دارد همه را به اشتها میآورد. برای یک صبحانهی فراموش نشدنی با ما همراه باشید تا طرز تهیه فرنچ تست در فر را آموزش دهیم.
این فرنچ تست شبیه به یک کسرول شیرین و ساده است که داخل آن نرم و بیرون آن ترد و کرهای است. شما میتوانید این صبحانهی خوشمزه را در یک روز تعطیل تهیه کنید یا حتی با تهیه آن از شب قبل نگهداری آن در یخچال، یک صبحانهی هیجانانگیز در وسط هفته داشته باشید.
تهیه فرنچ تست در فر به شما این امکان را میدهد که برای تعداد زیادی یک صبحانه گرم و خاص تهیه کنید. عطر دارچین و سیب هنگام تهیه این صبحانه خوشمزه، در خانه میپیچد و همه را به اشتها میآورد.
مواد لازم برای ۶ نفر
نان تست: ۱۰ عدد
تخممرغ: ۴ عدد
سیب: ۲ عدد
شکر قهوهای یا سفید: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ پیمانه
کره: ۲۵ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه فرنچ تست در فر
۱.
تخممرغها را به همراه وانیل و سه قاشق از شکر با همزن مخلوط کنید تا تخممرغها از حالت لختگی خارج شوند.
۲.
نیمی از پودر دارچین و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۳.
نانها را مانند تصویر با چاقو برش بزنید.
۴.
پوست سیبها را جدا کنید و مانند تصویر، به ضخامت تقریبا ۳ میلیلیتر آنها را برش بزنید.
۵.
کف یک قالب فر به ابعاد ۲۵*۲۵ سانتیمتر را با کره چرب کنید و نانها و سیبها را به صورت مخلوط در آن بریزید.
۶.
در یک کاسه مابقی شکر را با دارچین و کره که همدمای محیط شده است، مخلوط کنید و مانند تصویر روی نانها پخش کنید.
۷.
حالا مخلوط شیر و تخممرغ را روی نان و سیب بریزید؛ طوری که همه جای نانها را در بر بگیرد. سپس ۳۰ دقیقه زمان دهید تا شیر کاملا جذب نانها شود و بعد ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا جایی که روی نانها برشته شود.
۸.
فرنچ تست را به همراه سس کارامل یا عسل و خامه سرو کنید. نوش جان.
دیجی مگ