طرز تهیه شیرینی دارچینی و گردویی یک شیرینی خوشمزه و شیک مناسب برای مهمانی های
مواد لازم :
کره 100گرم
آرد 2پیمانه
تخم مرغ 1عدد
روغن مایع 2 ق س
پودر قند 2ق س
پودر گردو 3ق س
بکینگ پودر 1ق م
پودر دارچین نصف ق چ
وانیل نصف ق چ
برای رویه شیرینی :
پودر قند 2ق غ
دارچین 1ق چ
هر دو با هم مخلوط شود
طرز تهیه :
در ابتدا کره پودر قند و وانیل به مدت 2 الی 3 دقیقه میزنیم تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم .
بعد پودر دارچین و پودر گردو رو اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم و آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم (آرد رو کم کم اصافه میکنیم) و هم میزنیم .
و در نهایت روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یه خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد .
بعد گلوله های به اندازه ی گردو درست میکنیم روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم
و در فر از قبل گرم شده و در دمای 160درجه به مدت 12 الی 15 دقیقه بهش زمان میدیم تا بپزه .
بعد از اینکه از فر در آوردیم داخل مخلوط دارچین و پودر قند میغلتونیم .
این شیرینی بافتی نرم و خوشمزه و عطر خوبی داره .