شيرينى نارگيلى یک شیرینی مجلسی و خوشمزه است که مناسبه برای مهمانی ها و جشن ها که می تونید به راحتی خودتون در خونه تهیه کنید.
مواد لازم :
سفيده ى تخم مرغ پنج عدد
پودر نارگيل ٢ ليوان
روغن مايع نصف ليوان
شكر يك ليوان كاملاً سر پر
آبليموى تازه يك ق چايخورى
وانيل ١/٢ ق چايخورى
طرز تهيه :
اول از همه فر رو با دماى ١٦٠ درجه ى سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شه ، كف سينى فر كاغذ روغنى بندازيد.
تمام مواد اوليه رو بجز وانيل، تو دستگاه غذا ساز بريزيد و دستگاه رو روشن كنيد تا مواد يه دست شه.
بعد يه قابلمه ى تفلون آماده كنيد و مواد رو تو قابلمه بريزيد، از اينجا به بعد ميخواييم عمل داغ زدن رو انجام بديم كه بايد با حرارت غير مستقيم انجام بشه
پس يه قابلمه ى بزرگتر درنظر بگيريد و تا نيمه آب بريزيد ، منتظر بمونيد آب بجوش بياد و بعد قابلمه ى مواد شيرينى رو روش قرار بديد.
اين كار براى بهتر حل شدن شكر انجام ميشه، پس نبايد بذاريم مواد به جوش بياد، فقط بايد داغ شه و شكر حل شه
تو اين فاصله مرتب مواد رو هم بزنيد .وقتى داغ شد از رو بخار آب برميداريم و بلافاصله وانيل دستور رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و منتظر خنك شدن مواد تو محيط آشپزخونه ميشيم.
بعد از خنك شدن به كمك قيف و ماسوره ى ساده به اندازه ى دلخواه ، روى كاغذ روغنى ميريزيم و در صورت تمايل پودر پسته ميريزيم. سينى رو طبقه ى وسط فر به مدت ٢٠ الى ٢٥ دقيقه قرار ميديم.
بعد از پخت حتماً صبر كنيد تا كاملاً سرد شه و بعد از كاغذ روغنى جدا كنيد. اين شيرينى تو فضاى باز خشك ميشه ، پس بعد از خنك شدن تو ظرف در بسته نگهدارى كنيد .
منبع: samira_forouzan