طرز تهیه شربت به لیمو یک نوشیدنی سنتی ، مورد پسند ایرانی ها و مناسب برای پذیرایی در تمامی طول سال است.
مواد لازم :
به: دو کیلو
شکر: دو کیلو
آبلیمو : نصف استکان (۴ عدد)
آب: ۴ لیوان (یک لیتر)
طرز تهیه:
– به ها را شسته و چهار قاچ نمایید . هسته های آنها را خارج کرده و آب آنها را بگیرید و در صافی یا یک پارچه آستری تمیز بریزید تا هیچ گونه اضافاتی در آن نباشد .
– شکر را با یک لیتر آب مخلوط کرده و میگذاریم روی حرارت تا چند قل بزند .
– بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید.
– سپس آبلیمو را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.
– شربت به لیمو را در شیشه تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگه میداریم . و در زمان لازم با آب و یخ مخلوط کرده و برای پذیرایی آماده میکنیم.
نکات :
– برای تهیه شربت به لیمو استفاده از آب لیمو تازه بسیار بهتر است ولی اگر در دسترس نبود از نصف پیمانه آب لیموی دست افشان هم می توانید استفاده کنید.
– در زمان سرو شربت به لیمو می توانید چند برش لیموی تازه هم در لیوان اضافه کنید.
منبع: تصویر زندگی