شامی یکی از لذیذ ترین غذا های ما ایرانی ها می باشد که بسیار متنوع و خوشمزه است و بیشتر با گوشت تهیه می شود ولی شما می توانید با حبوبات مختلف و بدون گوشت نیز آن را تهیه کنید. شامی ها را می توانید با نان تازه یا پلو سرو کنید و به همراه سس گوجه یا سس دلخواه خود سرو کنید. شامی کباب در کشور های دیگر مانند هندوستان و پاکستان و بنگلادش نیز تهیه می شود و در بخش ها و شهر های از ایران رسپی های مخصوصی دارد. شامی ها به دلیل سادگی و سریع بودن همیشه محبوب هستند و شما نهایت در 30 دقیقه می توانید یک شامی خوشمزه تهیه کنید. شامی های بسیار معروفی در ایرانی وجود دارد از جمله شامی بابلی و یا شامی لری که یک شامی پوک و ترد است. شامی های شبیه به کتلت ها هستند و شما می توانید با سالاد یا ترشی دلخواه سرو کنید. اما امروز تصمیم گرفتیم سه نوع از بهترین و معروف ترین شامی ها را به شما آموزش دهیم که عبارت است از شامی کباب، شامی رودباری، شامی لپه پس همراه ما باشید.
طرز تهیه شامی کباب
شامی کباب را می توان بی شک یکی از خوشمزه ترین شامی های ایرانی اصیل دانست که با گوشت چرخ کرده استفاده می شود و بیشتر در کنار گوجه فرنگی سرخ شده سرو می شود و شما این شامی را می توانید با برنج و هم یا نان تازه سرو کنید. اما برای مشاهده دستور تهیه شامی کباب به سایت پارسی دی مراجعه کنید.
طرز تهیه شامی رودباری
شامی رودباری همان طور که از نام این غذا پیداست برای شهر رودبار در استان گیلان می باشد و بسیار معروف و بین همه ایرانی ها محبوب می باشد. شما می توانید این شامی را به همراه یک پلو خوشمزه تهیه کنید. شامی رودباری با سیب زمینی سرخ شده و یک سس مخصوص ربی تهیه می شود. می توانید سس آن را مطابق با ذائقه خود کمی ترش مزه تر تهیه کنید و یا از رب انار استفاده کنید. اما برای مشاهده دستور تهیه شامی رودباری به سایت پارسی دی مراجعه کنید.