در طول ماه های سرد سال هیچ چیزی به اندازه یک سوپ گرم حس خوبی نمی دهد. اما به جای سوپ های آماده بد نیست خودمان دست به کار شویم و یک سوپ تازه و خوشمزه درست کنیم. این غذای سالم و خوش عطر و بو را می توانید کمتر از ۱ ساعت درست کنید. اگر لبنیات نمی خورید می توانید به جای شیر از شیر نارگیل استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
- ۶ عدد هویج بزرگ خرد شده
- ۱ عدد پیاز زرد متوسط خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق چای خوری نمک دریا
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
- ۴ پیمانه عصاره سبزیجات
- ۱ عدد کنسرو شیر نارگیل
نکته: برای این که عطر زنجبیل بیشتر شود ۱ قاشق غذاخوری دیگر زنجبیل تازه خرد شده به مواد اضافه کنید. می توانید ۱ قاشق چای خوری زردچوبه نیز اضافه کنید.
مرحله اول
روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کنید و پیاز، سیر، زنجبیل و ادویه جات را داخل قابلمه بریزید. به مدت ۷ دقیقه تفت دهید تا پیازها شفاف شود.
مرحله دوم
هویج و عصاره سبزیجات را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
مرحله سوم
شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بجوشد تا زمانی که هویج ها کاملا نرم و پخته شود.
مرحله چهارم
شیر نارگیل را اضافه کرده هم بزنید و اجازه دهید سرد شود.
مرحله پنجم
مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدستی به دست بیاید.
دوباره مواد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم گرم کنید. این سوپ خوشمزه را با سبزیجات تازه و مقدار کمی شیر نارگیل تزئین کرده و سرو کنید.
منبع: بدونیم