آموزش آشپزیپیش غذا

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل

871بازدید

برای تقویت سیستم ایمنی بدنتان در این فصل و در شرایط کرونا سوپ هویج و زنجبیل را به شما پیشنهاد می‌کنیم که در ادامه با نحوه پخت آن آشنا می‌شوید. سوپ هویج و زنجبیل یک پیشنهاد برای افرادی است که دچار سرماخوردگی در فصل سرد شده‌اند و به دنبال یک غذای گرم و سوپی هستند.

مواد لازم:

هویج: ۴ عدد

پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری

جعفری و پیازچه ساتوری‌شده به همراه ساقه: ۲ فنجان

پیاز خردشده: ۱ عدد

روغن زیتون یا روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری

آب مرغ و یا عصاره مرغ: به میزان لازم

سیب‌زمینی خردشده: ۱ عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا پیاز، سیب‌زمینی و هویج‌های خردشده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در آن کمی حرارت داده‌ایم می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم. سبزی‌های ساتوری‌شده‌ را اضافه می‌کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می‌کنیم.

۲. آب مرغ و یا عصاره مرغ حل‌شده در آب را به مواد اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرم‌تر شدند به وسیله یک مخلوط‌کن سوپ را به صورت پوره درمی‌آوریم و داخل ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

منبع:همشهری آنلاین

نظر بدهید