آموزش آشپزیپیش غذاشیرینی و دسرغذاهای ایرانی

طرز تهیه سوپ ماکارونی، رشته پلو و دسر زعفرانی

2.3kبازدید

طرز تهیه سوپ ماکارونی ، رشته پلو و دسر زعفرانی پیش غذا ، غذای اصلی و دسر یک منو کامل برای پذیرایی از مهمان ها

سوپ ماکارونی رشته پلو دسر زعفرانی

مواد لازم رشته پلو :

برنج 3 لیوان

رشته پلویی 300 گرم

گوشت چرخ کرده 300 گرم

پیاز 1 عدد

نمک و فلفل و …

چوب دارچین 1 عدد

کره مقدار لازم

طرز تهیه رشته پلو :

گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز و تمک و فلفل مزه دار و به صورت قلقلی درست کرده و نیم ساعتی در یخچال بگذارید تا استراحت کند .

سپس تفت داده و با بستن در تابه بگدارید مغز پخت شود.

از نیم ساعت قبل برنج را خیس دهید ، داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید و پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید ( 5 دقیقه پیش از ابکش کردن رشته را اضافه کنید ).

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را قرار دهید ، مخلوط برنج و رشته را داخل قابلمه بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس حرارت را کم کنید و چوب دارچین و کره را در مرکز برنج بگذارید ، در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.

و سپس با خرما و کشمش و گوشت قلقلی تزیین و سرو کنید.

مواد لازم سوپ ماکارونی :

ماکارونی شکل دار خام یک دوم پیمانه

سینه مرغ خام مکعبی خرد شده یک پیمانه

آب مرغ سه و نیم پیمانه

فلفل و نمک به مقدار لازم

جعفری خرد شده نصف لیوان

هویج نگینی یا رنده شده یک عدد متوسط

رب گوجه فرنگی یک ق.غ

طرز تهیه سوپ ماکارونی :

یک پیاز کوچک را خرد کنید و با سینه ی مرغ ، کمی نمک و ادویه ی کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود.

پس از آب پز شدن، آب مرغ را از صافی رد کنید و کنار بزارید.

آب مرغ ، فلفل و نمک ، هویج وجعفری خرد شده را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید .

سپس ماکارونی ها و مرغ را به آن اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه حرارت دهید تا مرغ و ماکارونی ها پخته شوند .

در این مرحله رب تفت داده شده و نمک ، فلفل و کمی آبلیموی تازه را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواه شما بدست آید.

زیر گاز را کم کنید تا سوپ جا بیفتد .

مواد لازم دسر زعفرانی :

شیر 3 لیوان
پودر ژلاتین 2 ق.غ
خامه صبحانه 100 گرم
آب سرد نصف لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب یک ق.غ
زعفران کمی
وانیل دو قطره

طرز تهیه دسر زعفرانی :

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب یا مایکروفر گذاشته تا حل شود.

شیر و زعفران و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود.

بعد از سرد شدن خامه و ژلاتین را اضافه میکنیم

و در آخر گلاب و وانیل را اضافه کرده و همزده و داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بمدت 4 ساعت قرار میدهیم و سپس در ظرف سرو برعکس میکنیم .

 

منبع: shirin.design.art

نظر بدهید