طرز تهیه سوپ ماکارونی ، رشته پلو و دسر زعفرانی پیش غذا ، غذای اصلی و دسر یک منو کامل برای پذیرایی از مهمان ها
مواد لازم رشته پلو :
برنج 3 لیوان
رشته پلویی 300 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل و …
چوب دارچین 1 عدد
کره مقدار لازم
طرز تهیه رشته پلو :
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز و تمک و فلفل مزه دار و به صورت قلقلی درست کرده و نیم ساعتی در یخچال بگذارید تا استراحت کند .
سپس تفت داده و با بستن در تابه بگدارید مغز پخت شود.
از نیم ساعت قبل برنج را خیس دهید ، داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید و پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید ( 5 دقیقه پیش از ابکش کردن رشته را اضافه کنید ).
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را قرار دهید ، مخلوط برنج و رشته را داخل قابلمه بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس حرارت را کم کنید و چوب دارچین و کره را در مرکز برنج بگذارید ، در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.
و سپس با خرما و کشمش و گوشت قلقلی تزیین و سرو کنید.
مواد لازم سوپ ماکارونی :
ماکارونی شکل دار خام یک دوم پیمانه
سینه مرغ خام مکعبی خرد شده یک پیمانه
آب مرغ سه و نیم پیمانه
فلفل و نمک به مقدار لازم
جعفری خرد شده نصف لیوان
هویج نگینی یا رنده شده یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یک ق.غ
طرز تهیه سوپ ماکارونی :
یک پیاز کوچک را خرد کنید و با سینه ی مرغ ، کمی نمک و ادویه ی کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود.
پس از آب پز شدن، آب مرغ را از صافی رد کنید و کنار بزارید.
آب مرغ ، فلفل و نمک ، هویج وجعفری خرد شده را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید .
سپس ماکارونی ها و مرغ را به آن اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه حرارت دهید تا مرغ و ماکارونی ها پخته شوند .
در این مرحله رب تفت داده شده و نمک ، فلفل و کمی آبلیموی تازه را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواه شما بدست آید.
زیر گاز را کم کنید تا سوپ جا بیفتد .
مواد لازم دسر زعفرانی :
شیر 3 لیوان
پودر ژلاتین 2 ق.غ
خامه صبحانه 100 گرم
آب سرد نصف لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب یک ق.غ
زعفران کمی
وانیل دو قطره
طرز تهیه دسر زعفرانی :
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب یا مایکروفر گذاشته تا حل شود.
شیر و زعفران و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود.
بعد از سرد شدن خامه و ژلاتین را اضافه میکنیم
و در آخر گلاب و وانیل را اضافه کرده و همزده و داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بمدت 4 ساعت قرار میدهیم و سپس در ظرف سرو برعکس میکنیم .
منبع: shirin.design.art