آموزش آشپزیسالاد ها

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

1.6kبازدید

سالاد یکی از بهترین پیش غذاها برای کسانی است که رژیم لاغری دارند. در بین تمامی سالادها، سالاد سیب زمینی یکی از خوش طعم ترین آنهاست.

 

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی :

سیب زمینی : 500 گرم

ژامبون خردكرده : 150 گرم

روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری كرده : 50 گرم

پیازچه ی خردكرده : 10 ساقه

نمک و فلفل : به میزان لازم

خیارشور خردكرده : 100 گرم

زیتون سبز و سیاه بدون هسته و حلقه ای خردكرده : 100 گرم

خامه ی ساده : 50 میلی لیتر

سس مایونز : 100 گرم

 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی :

سیب زمینی را آب پز كنید و تا سرد نشده، پوست آن را بگیرید. آنگاه پس از خنک شدن، به شكل حبه‌ای خرد كنید.

ژامبون را در روغن تفت دهید. سپس در كاسه ی مناسبی، جعفری، پیازچه، سیب زمینی، ژامبون، نمك، فلفل، خیارشور و زیتون را با هم مخلوط سازید.

اینك خامه و مایونز را نیز بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. حالا سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

اكنون سالاد آماده را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بریزید و تزئین نمائید.

 

 

نظر بدهید