آموزش آشپزیسالاد ها

طرز تهیه سالاد تخم مرغ

1.7kبازدید

طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک ، سالاد تخم مرغ یک سالاد پر پروتئین و کم کربوهیدرات است که برای افراد رژیمی و ورزشکاران مناسب است.

طرز تهیه سالاد تخم مرغ

سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس مایونز، خردل، کرفس خرد کرده، پیاز، نمک، فلفل و پاپریکا تهیه می‌گردد.

 

آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت انتظار: ۵ دقیقه

مجموعاً: ۱۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

تخم مرغ ۸ عدد
سس مایونز ۱ پیمانه
کرفس خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
خردل دیجون ۲ قاشق چایخوری
کاهو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نان تست به میزان لازم

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد تخم مرغ کلاسیک :

1- علاوه بر مواد ذکر شده می توانید از خیارشور، زیتون، جعفری تازه خرد شده و تکه های گردو نیز استفاده کنید.

طرز تهیه :

جهت تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را آب پز کنید و در یک کاسۀ متوسط، آن ها را به تکه های نسبتاً بزرگ تقسیم کنید.

مایونز، کرفس، خردل و سس تند(در صورتی که میخواهید سالادتان تند باشد) را اضافه کنید.

با نمک و فلفل طعم دارش کنید و هم بزنید.

برای سرو کردن روی آن کاهو یا شاهی بگذارید و با نان تست نوش جان کنید.

 

منبع : سوران

نظر بدهید