ذرت مکزیکی یه غذای خوشمزه که همه طرفدارش هستند و حالا که فصل ذرت هست خیلی راحت می تونید تو خونه این خوراک خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای 5 نفر :
ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده ۵۰۰ گرم( از ذرت شیرین تازه هم متونید استفاده کنید)
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
آب لیمو ترش 1قاشق مرباخوری
پودر خردل به مقدار لازم
پودر آویشن به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
1- قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی کره تفت دهید . قارچ را به مقداری که به مزاجتون خوش می آید بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافی است . پودر خردل و آویشن و فلفل سیاه و نمک را هم در این مرحله اضافه کنید.
2- کنسرو (بدون آب) یا ذرت پخته و پنیر پیتزا ، سس و آب لیمو ترش را به قارچ های در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید . مقدار سس را هم می توانید کم یا زیاد کنید . ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند.
3- حرارت را روی ملایم ترین حالت ممکن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند.
نکته:
بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن میشود.