طرز تهیه حلوای پسته
حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر و یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به طور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده میشود. از انواع مشهور حلوا میتوان به حلواتره، حلواشکری، حلواهویج، حلواگردوئی، حلواارده، حلوادرورنگ و غیره اشاره کرد.
مواد لازم:
آرد: ۵۰۰ گرم
کره: ۲۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۲۵ میلی لیتر
پسته پودرشده: ۱۰۰ گرم
هل: ۲ قاشق سوپ خوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم
مواد لازم شربت:
آب:۵۰۰ میلی لیتر
شکر:۵۰۰ گرم
روش تهیه:
ابتدا شیره را به این صورت تهیه کنید :آب و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود، سپس حرارت را بالا برده تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت برداشته کنار بگذارید. حالا کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه کرده و درصورت خشک بودن خمیر می توان کره به آن اضافه کرد. داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی حلوای پسته را تزیین کنید.
منبع: سایت روزگار