آموزش آشپزیپیش غذا

طرز تهیه بقچه بادمجان

2.4kبازدید

طرز تهیه بقچه بادمجان یک غذای فانتزی و شیک مناسب برای مهمانی و جشن ها ، با دستور پخت ساده

طرز تهیه بقچه بادنجان

مواد لازم :

1 کیلو بادمجان
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز رنده شده
1 استکان آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
مقداری جعفری
نمک و فلفل سیاه
گوجه فرنگی
فلفل
1 قاشق غذاخوری رب
1 الی 1ونیم لیوان آب گرم

طرز تهیه :

بادمجان هارو پوستشونو بکنین(بصورت یکی درمیان)، دراز دراز مثل عکس نازک ببرین و نمک و فلفل سیاه بپاشین و سرخ کنین.
گوشت چرخ کرده، پیاز، آرد سوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه رو ورز بدین و توپی کنین و سرخ کنین.
دو تا از بادمجان ها رو بشکل مثبت بزارین روهم و کوفته های کوچک رو یکیشو بزارین وسطش و ببندین، روش گوجه فرنگی و فلفل بزارین و با خلال دندان اینارو بهم وصل کنین، همشو توی سینی فر بچینین و از طرفی رب رو با آب گرم و نمک مخلوط کنین و از کنار سینی بریزین توی سینی، در فر گرم 200 درجه بپزین تا فقط گوجه فرنگی ها و فلفل ها بپزن. با جعفری و … تزیین کنین .

 

منبع: ashpazi_zahrabanoo

نظر بدهید