طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه یکی از انواع شیرینی این شهر که بسیار لذیذ است.
مواد لازم برای باسلوق مخصوص ارومیه :
نشاسته (ترجیحا خانگی باشد) یک لیوان
آب سه لیوان
شیره انگور 2 لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل نصف لیوان
گردو نصف لیوان
طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه :
همه مواد را داخل قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس روی شعله ملایم گاز هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد در این مرحله شعله گاز را کم می کنید و هم بزنید تا خوب طلایی رنگ شود و به اصطلاحی سرخ شود و یک خرده هم سفتر از فرنی بعد داخل ظرف و یا قالب مورد نظر بریزید با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.
نکاتی برای تهیه باسلوق مخصوص ارومیه :
به جای گلاب از می توانید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید گردو را کم یا زیاد کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته