کتلت یک غذای پر طرفدار ایرانی است که این دستور جدید برای کسایی که نمی تونن گوشت قرمز مصرف کنند بسیار مناسب است.
در ادامه با دو نوع دستور تهیه کتلت مرغ شما را آشنا می کنیم.
مواد لازم برای کتلت مرغ :
سینه مرغ متوسط 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
سیب زمینی متوسط 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری یک فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کتلت مرغ:
سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک وفلفل و زعفران نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم می پزیم تا آب آن کشیده شود.
سیب زمینی ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و یا چرخ می کنیم.
مرغ و سیب زمینی را مجدداً چرخ کرده و پیاز را هم رنده می کنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، نمک و فلفل آن را خوب ورز می دهیم.
کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم.
پخت کتلت مرغ به روش دیگر
مواد لازم برای کتلت مرغ :
مرغ 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران آب کرده به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت مرغ:
ابتدا مرغ ها را از استخوان جدا کنید و چرخ کنید اگر سینه بود می توانید مقداری چربی گوسفند هم با مرغ ها چرخ کنید ( به دلیل اینکه خشک می شود ) یک عدد پیاز را هم چرخ کنید بهتر است به صورت مخلوط یعنی دو تکه مرغ و یک تکه چربی و یک چهارم پیاز داخل چرخ گوشت بریزید.
تا تمام شود سپس مواد را با هم خوب مخلوط کنید مقداری نمک و فلفل و زعفران و یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید خوب ورز بدهید اگر موادتان شل بود کمی آرد سوخاری داخل آن بریزید اگر شل نبود لزومی ندارد وقتی ورز دادید داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید اجازه بدهید داغ شود.
اندازه گردو از مواد بردارید و به هر شکلی دوست داشتید ( گرد، بیضی، شبیه دونات و… ) آن را در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید. این غذا با گوجه و خیار شور و لیمو ترش میل کنید. بسته به سلیقه خود می توانید گوجه ها را در آخر به صورت حلقه ای سرخ کنید. می توانید با برنج هم نوش جان کنید.
منبع : بیتوته