طرز تهیه اسنک موزارلا با آرد ذرت یه پیش غذای پر طرفدار برای همه
مواد مورد نیاز:
- ½ پیمانه (۶۰ گرم) آرد
- ۲ قاشق غذاخوری شیر کامل
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱/۵ پیمانه (۱۸۵ گرم) پودر سوخاری پانکو
- ½ پیمانه (۷۵ گرم) آرد ذرت
- ۱ قاشق چای خوری پودر سیر
- ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
- ۱ قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
- ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا خلال شده (در اندازه های ۴۰ * ۸ سانتیمتری)
- ½ پیمانه (۱۱۰ گرم) سس مارینا
- روغن سبزیجات برای سرخ کردن
ابتدا آرد را داخل ظرف بریزید.
در ظرف جداگانه ای شیر و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
داخل ظرف دیگری پودر سوخاری، آرد ذرت، پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، آویشن، ریحان و نمک را با هم مخلوط
کنید.
پنیر خلال شده را ابتدا داخل ظرف آرد بغلطانید تا روی آن کاملا با آرد پوشانده شود. بلافاصله داخل ظرف تخم مرغ و شیر
بغلطانید و در آخر داخل مخلوط پودر سوخاری بغلطانید. این کار را برای تمام خلال های پنیری تکرار کنید.
داخل سینی را با یک عدد کاغذ روغنی مخصوص آشپزی بپوشانید. سپس در فاصله ای که روغن را سرخ می کنید سینی
را داخل یخچال قرار دهید.
داخل تاوه را با روغن سبزیجات به اندازه چند سانت پر کنید و اجازه دهید با حرارت متوسط به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت
برسد. رو کاغذ روغنی را با چند لایه دستمال کاغذی بپوشانید.
پنیرها را داخل تاوه سرخ کنید (۲ و نیم دقیقه) تا طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود. هنگام سرخ شدن با انبر پنیرها را
بچرخانید. سپس پنیرها را برداشته و روی دستمال کاغذی ها قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
اسنک موزارلا را بلافاصله بعد از پخت و قبل از این که سرد شود با سس مارینا سرو کنید.
منبع: بدونیم