«پاناکوتا» دسر مشهور ایتالیایی است که طرفداران زیادی دارد. این دسر خوشمزه، با طعمهای گوناگونی تهیه میشود. امروز طرز تهیهی پاناکوتای خرمایی را برای شما قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
خامه: 500 میلی لیتر
شیر: 250 میلی لیتر
شکر: سه قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین (بدون طعم): یک بسته
آب: سه قاشق غذاخوری
خرما: به میزان دلخواه
سس کارامل: به میزان دلخواه
طرز تهیهی پاناکوتای خرمایی:
خامه را به همراه شیر در مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط میکنیم.
پودر ژلاتین را به همراه سه قاشق آب جوش، در ظرفی ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا ژلاتین حل شود.
مخلوط شیر و خامه را به همراه شکر، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا کم کم به دمای جوش برسد.
در این زمان، وانیل را اضافه کرده و مواد را با کمک یک قاشق چوبی، هم میزنیم.
ژلاتین ذوب شده را به مواد قبلی اضافه کرده و هم زدن را به مدت دو دقیقه ادامه میدهیم تا ژلاتین به طول کامل، حل شود.
مخلوط آماده شده در ظرفهایی که برای سرو پاناکوتا در نظر گرفتهایم، ریخته و اجازه میدهیم تا به دمای اتاق برسد.
بسته به ذائقهی خود پنج تا هفت عدد خرما را برداشته، هستهی آنها را خارج میکنیم. خرما را له کرده و در ظرفی میریزیم. مقداری سس کارامل را به همراه کمی آب به خرما اضافه کرده، روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آماده شده را روی ظرفهای پاناکوتا میریزیم.
در پایان دسر را به دلخواه تزیین میکنیم.
منبع: تابناک باتو