امروز تصمیم داریم روش تهیهی یک دمنوش لذیذ و معطر زمستانی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با تهیهی دمنوش سیب و دارچین، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آب: سه پیمانه
سیب: دو عدد
چوب دارچین: دو عدد
طرز تهیه:
سیبها را به شکل مکعبهای کوچک، خورد میکنیم.
سیبهای خورد شده را به همراه آب، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم و صبر میکنیم تا به دمای جوش برسد.
درب ظرف حاوی سیب و آب را بسته و اجازه میدهیم به مدت بیست دقیقه روی حرارت ملایم، به آرامی بجوشد.
مخلوط سیب و آب را در مخلوطکن ریخته و آن را میکس میکنیم.
مخلوط به دست آمده را از صافی عبور میدهیم تا پوست و ضایعات سیب، از مایع جدا شود.
مایع به دست آمده را در ظرفی ریخته و مجددا روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا دم بکشد. میتوانید دمنوش را روی حرارت غیرمستقیم نیز قرار دهید. چوبهای دارچین را به دمنوش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا با چوب دارچین معطر شود.
دمنوش آماده شده را در فنجانهای مناسب ریخته و به همراه شکر یا عسل، سرو میکنیم.
برای تزیین این دمنوش، میتوان از چوب دارچین یا تکههای سیب، استفاده کرد.
منبع : ترجمه و تنظیم تابناک باتو