حلوا دسری خوشطعم است که به شکلهای مختلفی تهیه میشود. بی شک شما حلوای دورنگ را دیده و شاید هم خود آن را درست کرده باشید اما این بار حلوای دورنگ ما، با دو رنگ متفاوت تهیه شده است؛ قرمز و سفید. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیهی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای طبقهی سفید:
آب: دو و نیم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
آرد سمولینا: نصف پیمانه
مواد لازم برای طبقهی قرمز:
آب: دو و نیم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
آرد سمولینا: نصف پیمانه
رنگ قرمز خوراکی: یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب: یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه طبقهی سفید رنگ:
ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا شکر، کاملا در آب حل شده و به درجهی جوش، برسد.
آرد را کم کم به مخلوط آب و شکر افزوده و با یک قاشق چوبی هم میزنیم تا به غلظتی مانند فرنی غلیظ، برسد. ظرف پیرکسی را انتخاب میکنیم. مواد را داخل آن ریخته و با کمک قاشق چوبی، سطح آن را صاف میکنیم. چند دقیقه اجازه میدهیم تا حبابهای احتمالی داخل حلوا، خارج شود سپس آن را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدهیم.
طرز تهیهی طبقهی قرمز رنگ:
آب، رنگ خوراکی قرمز، گلاب و شکر را داخل ظرفی ریخته و مانند قبل، آن را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. وقتی به نقطهی جوش رسید، آرد را کم کم افزوده و با کمک قاشق چوبی هم میزنیم تا مانند فرنی غلیظ شود.
ظرف پیرکس را از یخچال خارج کرده و حلوای قرمز را روی حلوای سفید میریزیم. با کمک یک قاشق، سطح آن را کاملا صاف میکنیم.
ظرف را به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال قرار میدهیم. حلوا را از یخچال خارج کرده روی سطح آن پودر نارگیل میپاشیم. سپس آن را به دلخواه برش زده و در ظرفی مناسب برای سرو، قرار میدهیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو