آموزش آشپزیشیرینی و دسر

شیرینی پفکی گردویی

1.9kبازدید

طرز تهیه شیرینی خوشمزه و ترد پفکی گردویی

شیرینی پفکی گردویی

مواد لازم:

پودر قند الك شده 75 گرم
وانيل يك پنسه
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر هل سبز الك شده 1/4 قاشق چايخوري سرخالي
آب ليموترش 1/4 قاشق چايخوري
آرد يك قاشق چایخوری (در صورت تمايل)
گردو نيمكوب يا خيلي ريز خرد شده 60 تا 100 گرم
پودر پسته جهت تزئين

طرز تهيه:

يك سيني بزرگ فر را با ورق سيليكوني يا كاغذ روغني بپوشانيد.
پودر قند ،وانيل و زرده هاي تخم مرغ را با همزن برقي هم بزنيد تا كاملا سفيد رنگ ،غليظ و كشدار شده،اگر مقداري از آنرا برداشته و مجددا به ظرف برگردانيم مانند روبان روي هم چين بخورد.بيش از اين مواد را هم نزنيد
پودر هل و آب ليموترش را اضافه كرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنيد.
در صورت تمايل آرد را اضافه كنيد و هم بزنيد
همزن را خاموش كرده و گردوها را اضافه كنيد و مواد را با قاشق مخلوط كنيد.
فر ر روي 130 تا 150 درجه سانتي گراد روشن كنيد.از مواد به اندازه يك قاشق چايخوري كوچك برداشته و به فاصله 2 سانت از هم روي سيني فر بريزيد.مواد بايد كمي پهن شوند.
بعد كمي پودر پسته روي آن بريزيد.سيني را به مدت 10 تا 15 دقيقه در فر قرار دهيد.تا شيريني ها كمي پهن و پف كرده بشوند و به سيني نچسبند.و رنگ روي شيريني ليموئي ملايم مانده تغيير رنگ چنداني نداشته باشد .

نکته : یک پنسه مقداری است که بین انگشتان شست و سبابه جای می گیرد.

رسپی : مژگان جاودانی

نظر بدهید