807
مواد لازم برای 4 نفر:
گوجه 4 عدد
کاهو خرد شده 1 فنجان
ژامبون گوشت دودی(اختیاری) 1/2 فنجان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
سس مایونز یا سس سالاد
طرز تهیه:
گوجه ها را بشویید و خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز هر گوجه را به 6 پر تقسیم کنید. بخش انتهایی گوجه را دست نخورده باقی بگذارید. مراقب باشید که زیادی برش نزنید و تکه های گوجه از هم جدا نشود.
کمی کاهوی خرد شده داخل هر گوجه بریزید. روی آن کمی ژامبون دودی خرد شده بریزید. می توانید ژامبون گوشت را با کمی کره تفت دهید تا برشته شود و بعد روی سالادبریزید. روی هر گوجه به میزان دلخواه نمک و فلفل بپاشید و این سالاد گوجه شکم پر مجلسی را با سس مایونز یا هر نوع سس دلخواه سرو کنید.
خانه آشپزی