طرز تهیه مربای نارنگی کاراملی
سرآشپز : soheir mosavi
من از نارنگی پاکستانی استفاده کردم که پوستش سفت تر بوده این مربا وقت و زمان و حوصله ی زیاد میخواد اما نتیجه ی عالی خواهد داشت. با 1/4 مقدار دستور شروع کنید . تا اول ببینید که خوشتون میاد یا نه؟
مواد لازم:
نارنگی 20 عدد
شکر 2 کیلو گرم
آب 2 لیتر
نمک 2-3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه : مربای نارنگی کاراملی
ابتدا روی هر نارنگی رو از قسمت بالا یک سوراخ ایجاد کرده من با کمک نی اینکارو کردم تا قسمت سفت و سفیدش کاملا بیرون اومد.
در یک قابلمه یا ظرف بزرگ آب ریخته و نارنگی هارو درونش ریخته به مدت 4 الی 5روز حتما هر دو سه ساعت آبش عوض کنید.چون خودتون میبینید که آب زرد رنگ میشه.
بعد از چندروز در یک قابلمه آب ریخته همراه با 1ق غ نمک بجوشونید سپس نارنگیها رو درونش ریخته و مدت 10دقیقه بجوشونید
بعد در آبکش ریخته و آب سرد روش بریزید دوباره آبجوش همراه با 1ق دیگه نمک درست کرده و نارنگی رو ریخته 5دقیقه بجوشونید دوباره در ابکش ریخته و بشورید.
در قابلمه دیگه شکر را همراه با دو لیتر آب بجوشونید تا شکر ذوب شود همراه با دو ق غ آبلیمو، تا شیره مناسب درست بشه نارنگی هارو ریخته ده دقیقه درونش بمونه و حرارت رو کم میکنیم و با قاشق زیرورو میکنیم تا شیره
همه جای نارنگی بره بعد گاز رو خاموش کرده میذاریم نارنگیها یک شب کامل درون شیره بمونه .
روز بعد با کفگیر نارنگیهارو خارج کرده شیره رو دوباره گرم کرده تا شروع به جوشیدن بکنه نارنگیهارو ریخته ده دقیقه دیگه بجوشه و دوباره یک شب کامل بمونه اینکارو چندبار ادامه داده تا شیره کاملا به خوردش بره .
نارنگی شما آماده ی سرو کردن میباشد .
منبع : bamacook.com