لوبیا پلو جز خوشمزه ترین غذاهاست مخصوصا اینکه با سالاد شیرازی همراه باشه
مواد لازم :
لوبیا سبز نیم کیلو
برنج ایرانی ۴ تا ۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
هویج نگینی خرد شده ۱ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
نمک و فلفل و دارچین و زعفران دم کرده به مقدار کافی
طرز تهیه :
اول لوبیا سبز رو پاک کنید و بشورید و به اندازه های دو سانتی مورب خرد کنید…با مقداری روغن تفتش بدید و با نصف قاشق چایخوری زردچوبه و به اندازه کافی آب ،بزارید کاملا بپزه و آبش کامل به خوردش بره…اواسط پخت لوبیا هویج رو هم بهش اضافه کنید تا بپزه…
در فاصله ای که لوبیا سبز داره میپزه… پیاز رو خلالی نازک خرد کنید و با مقدار کافی روخن سرخش کنید وقتی طلایی شد دو حبه سیر رو خرد کنید و با گوشت به پیاز اضافه کنید و تفت بدید…بعد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و رب گوجه رو اضافه کنید و اجازه بدید گوشت هم سرخ بشه بعد مایه گوشتی رو با لوبیا مخلوط کنید و نمکش رو اندازه کنید…داخل قابلمه که گنجایش کافی داشته باشه آب رو بزارید جوش بیاد و برنجی که از قبل خیس کردید رو بهش اضافه کنید و وقتی به حدی جوشید که وقتی بین دو انگش لهش کردید مغزش زبر نبود آبکشش کنید…داخل قابلمه ته دیگ دلخواه رو بندازید و لایه لایه از برنج و مایه لوبیا بریزید و بین لایه ها کمی دارچین بپاشید و زعفران دم کرده بریزید…برنج رو به صورت کومه ای بالا بیارید و داخلش رو با ته قاشق چندتا حفره برای بهتر دم کشیدن ایجاد کنید و یه فنجون آب دور برنج بریزید و دمکنی بزارید و پنج دقیقه اول حرارت رو متوسط بزارید تا برنج بخار کنه بعد با حرارت کاملا ملایم بزارید دم بکشه …حدودا یک ساعتی زمان میخواد.
رسپی : سمانه کیافر