انتخاب گل :
شما می توانید هر گلی را که می خواهید و دوست دارید برای تزئین میز انتخاب کنید، اما باید توجه کنید که رنگ های گل ها با هم ترکیب مناسبی را تشکیل دهد. هماهنگی بین رنگ گل ها و رنگ دستمال سر سفره ها نیز جلوه بیشتری به میز شام می بخشد. بلندی گل ها را به گونه ای تنظیم کنید تا میهمان هایی که در دو طرف میز قرار گرفته اند، بتوانند به راحتی با هم به گفتگو بنشینند.
راهنمای آراستن گل سرمیز :
اسفنج گل آرایی را درست به اندازه بشقاب یا دیسی که برای این کار در نظر گرفته اید ببرید و با نوار چسب ویژه گل آرایی آن را به ظرف محکم بچسبانید تا ثابت بماند، شمع ها را در وسط ظرف در اسفنج فرو کنید، گل ها و برگ های سبز را به شکل بیضی در دیس بچینی، تا امتداد و انتهای بعضی از گل ها و برگ های سبز با سطح روی میز مماس باشد، به این گل ها آب فراوان دهید تمام این گل ها (گل های فرزیا، گل داودی، سوسن، میموزیا، آنتوریوم قرمز) خیلی زود تشنه می شوند.
لیوان ها :
لیوان ها را بالای محل قرار گرفتن کارد و معمولاً به ترتیبی سرمیز می گذارند که به راحتی برای نوشیدن در دسترس باشد. فرانسوی ها لیوان ها را کمی بیشتر نزدیک به وسط قرار می دهند، همیشه تنگ آب را سر سفره بگذارید و مراقب باشید که در سرتا سر مدت صرف غذا آب تنگ پر باشد.
دستمال سفره :
دستمال سفره را به زیبایی و دقت تا بزنید و در بشقاب نان در سمت چپ یا در وسط بشقاب غذاخوری بگذارید. برای تزئین نیز می توانید از حلقه دستمال سفره استفاده کنید، در انتخاب رنگ رومیزی ذوق و سلیقه به خرج دهید.
شمع :
برای میهمانی شام، مناسب است و به فضای محیط گرمی بیشتری می دهد.
d
منبع:تزیین