آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای ایرانی

ترفند های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه

1.8kبازدید

شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته می‌شود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی می دانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیب‌زمینی و گوشت استفاده می‌شود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده می‌شود. شامی کباب را می‌توان به عنوان وعده پیش‌غذا و یا وعده اصلی برای شام و نهار میل نمود.

شامی ترد

۱. بهتر است در شامی از گوشت چربی دار استفاده شود.

۲. مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد.

۳. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شود.

شامی ترد

۴. مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری خام.

۵. در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت می‌شود.

۶. از جمله سبزی هایی که باعث خوش عطر و طعم شدن شامی میشوند شنبلیله مرزه و ترخون می‌باشند.

۷. بهترین ادویه برای شامی، پودر پیاز و سیر، پودر تخم گشنیز پودر زیره و فلفل میباشد

منبع:وب گردی

1 نظر

  1. این دستور کاملا برعکس هسش …!!!
    شامی کباب ترکیب گوشت و آرد نخود چی هسش با پیاز رنده شده
    کتلت ترکیب گوشت .سیب زمینی و پیاز ….الیته بعضی ها تخم مرغ هم میزنن ولی بوی بدی میگیره !!!

نظر بدهید