بروشتای هویج، یک نوع پیش غذا و فینگرفود خوشمزه و لذیذ میباشد که میتوانید خیلی سریع و آسان در منزل طبخ کنید. مواد اصلی این پیش غذا شامل هویج، پنیر موزارلا، پنیر چدار، سس مایونز و… میباشد. با ترکیب کردن مواد اصلی و اضافه کردن آن در نان باگتهای رول شده، میتوانید این فینگرفود خوشمزه و محبوب را طبخ کنید. بروشتای هویج را میتوانید با پیازچه خرد شده و یا شوید تازه تزیین و سرو کنید.
مواد لازم
هویج: ۴ عدد
پنیر موزارلا: ۱ لیوان
پنیر چدار: ۱ لیوان
سس مایونز: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
نان باگت: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا در یک قابلمه کمی آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.
هویجها را شسته و در قابلمه بریزید تا بپزد.
بعد از سرد شدن هویجهای پخته، آنها را پوست کرده و رنده کنید.
سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده را به هویج اضافه و مخلوط کنید.
سیرها را نیز پوست کرده و ریز رنده کنید.
سیر رنده شده و ادویهها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
نان باگتها را به صورت رولی برش دهید و در سینی بچینید.
بر روی نان، مخلوط مواد را بریزید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و صبر کنید تا گرم شود.
سپس سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا بروشتا آماده شود.
غذالند