آموزش آشپزیپیش غذا

بروشتای هویج، پیش غذای خوشمزه و لذیذ

34بازدید

بروشتای هویج، یک نوع پیش غذا و فینگرفود خوشمزه و لذیذ می‌باشد که می‌توانید خیلی سریع و آسان در منزل طبخ کنید. مواد اصلی این پیش غذا شامل هویج، پنیر موزارلا، پنیر چدار، سس مایونز و… می‌باشد. با ترکیب کردن مواد اصلی و اضافه کردن آن در نان باگت‌های رول شده، می‌توانید این فینگرفود خوشمزه و محبوب را طبخ کنید. بروشتای هویج را می‌توانید با پیازچه خرد شده و یا شوید تازه تزیین و سرو کنید.

مواد لازم

هویج: ۴ عدد
پنیر موزارلا: ۱ لیوان
پنیر چدار: ۱ لیوان
سس مایونز: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
نان باگت: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

بروشتای هویج

مراحل

ابتدا در یک قابلمه کمی آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

هویج‌ها را شسته و در قابلمه بریزید تا بپزد.

بعد از سرد شدن هویج‌های پخته، آن‌ها را پوست کرده و رنده کنید.

سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده را به هویج اضافه و مخلوط کنید.

سیر‌ها را نیز پوست کرده و ریز رنده کنید.

سیر رنده شده و ادویه‌ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

نان باگت‌ها را به صورت رولی برش دهید و در سینی بچینید.

بر روی نان، مخلوط مواد را بریزید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و صبر کنید تا گرم شود.

سپس سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا بروشتا آماده شود.

غذالند

نظر بدهید