چای حتی در روزهای گرم هم یکی از محبوبترین نوشیدنیهای دنیا است و از بهترین مواردی است که میتواند برای بدن سرو شود. به گزارش آژانس خبری آلمان برای تنوع دادن و خوشمزه تر شدن چای و همچنین مفید واقع شدن آن، برخی از مواد افزودنی وجود دارد که طعم آن را بهبود می بخشد و مفید بودن آن را افزایش میدهد.
عسل
عسل در صورت مصرف معتدل بر میزان قند خون و انسولین تأثیر منفی ندارد و عسل می تواند علائم سرماخوردگی و آنفولانزا و همچنین گلودرد یا گلو را تسکین دهد و مخلوط عسل و چای به کاهش وزن، پاکسازی پوست نیز کمک میکند و با عفونت ها مبارزه کند.
روغن نارگیل
میتوانید برای خوشمزه شدن چاییتان چند قطره روغن نارگیل به آن اضافه کنید، که علاوه بر خوشمزه شدن چای فواید آن را نیز بالا میبرد. روغن نارگیل حاوی ترکیبی بی نظیر از اسیدهای چرب است، به کاهش چربی کمک میکند و عملکردهای شناختی را بهبود میبخشد و برای زنان باردار بسیار مفید است.
روغن اسطوخودوس
یکی از پرمصرف ترین روغنها است، طعم و عطر فوقالعاده ای دارد و نه تنها به دلیل عطر و بوی فوق العاده آن، بلکه باعث تسکین روماتیسم و مشکلات گوارشی میشود به آرامش کمک میکند، استرس را کاهش میدهد و سردرد را تسکین میدهد.
دارچین
دارچین باعث کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع گرفتگیهای قاعدگی، مبارزه با عفونت ها و آنفلوانزای عمومی، عفونتها و بیماری های مزمن می شود، همچنین دارچین به دلیل خاصیت کاهش قند خون شناخته شده است.
زنجبیل
زنجبیل به بدن کمک میکند مواد مغذی مورد نیاز را جذب کند، درد معده و روده تحریک پذیر را تسکین میدهد، هضم و گردش خون را بهبود میبخشد و باعث کاهش وزن میشود. چای زنجبیل به ویژه در خانمهای باردار میتواند معده را تسکین دهد.
منبع تابناک باتو