آموزش آشپزیکافه رسانه

آموزش پخت سوپ گوجه فرنگی

1.6kبازدید

آموزش پخت سوپ گوجه فرنگی

مواد لازم :

1 کیلوگرم گوجه فرنگی
2 پیمانه آب گوجه فرنگی
250 گرم پنیر خامه ای
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه :

دانه‌های گوجه‌فرنگی را جدا میکنیم و نگینی خرد میکنیم و همراه با آب گوجه فرنگی اجازه می دهیم گوجه‌فرنگی پخته شود

و مقداری غلیظ شود.می‌گذاریم گوجه فرنگی سرد شود.

گوجه‌فرنگی غلیظ شده را همراه با ریحان در مخلوط کن می‌ریزیم و مواد را میکس میکنم.

مواد را در یک ظرف مناسب همراه با شیر سرد و پنیر خامه‌ای روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مواد طعمشان را بهم

بدهند و پنیر آب شود و با سوپ یکنواخت شود.نمک و فلفل را با توجه به ذائقه تنظیم نمایید.

 

منبع:نوش جان

نظر بدهید