1.6k
آموزش پخت سوپ گوجه فرنگی
مواد لازم :
1 کیلوگرم گوجه فرنگی
2 پیمانه آب گوجه فرنگی
250 گرم پنیر خامه ای
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه :
دانههای گوجهفرنگی را جدا میکنیم و نگینی خرد میکنیم و همراه با آب گوجه فرنگی اجازه می دهیم گوجهفرنگی پخته شود
و مقداری غلیظ شود.میگذاریم گوجه فرنگی سرد شود.
گوجهفرنگی غلیظ شده را همراه با ریحان در مخلوط کن میریزیم و مواد را میکس میکنم.
مواد را در یک ظرف مناسب همراه با شیر سرد و پنیر خامهای روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا مواد طعمشان را بهم
بدهند و پنیر آب شود و با سوپ یکنواخت شود.نمک و فلفل را با توجه به ذائقه تنظیم نمایید.
منبع:نوش جان