در این بخش آموزش طرز تهیه پای سیب زمینی را به صورت تصویری و مرحله به مرحله آماده کردهایم. پای سیب زمینی یک پیش غذای بسیار خوشمزه برای مهمانیها و یک میان وعده کامل است. امیدواریم این پیش غذای خوشمزه را آماده کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه پای سیب زمینی:
• سیب زمینی: ۲ عدد
• کره: ۲ قاشق غذاخوری
• شیر: ۳ قاشق غذاخوری
• نمک: به میزان لازم
• فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای داخل پای سیب زمینی:
• خمیر یوفکا: ۲ عدد
• گوشت چرخ کرده گوساله: ۳۰۰ گرم
• پیاز خرد شده: ۱ عدد
• روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری
• آب گوشت یا مرغ: ۱ پیمانه
• سبزیجات مخلوط خرد شده: ۱ پیمانه
• آرد: ۲ قاشق سوپخوری
• سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات مخلوط شامل ذرت، فلفل دلمهای، فلفل سبز و نخود فرنگی است.
طرز تهیه پای سیب زمینی:
طرز تهیه پای سیب زمینی شامل مراحلی است که شما باید به ترتیب آنها را طی کنید.
مرحله اول:
برای تهیه پای سیب زمینی خوشمزه در ابتدا سیب زمینیها را پوست کنده و سپس به صورت مکعبی برش دهید.
مرحله دوم تهیه پای سیب زمینی:
حال یک قابلمه با اندازه مناسب را با آب پر کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید، سپس سیب زمینیهای بریده شده را در آب جوش بریزید و اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه سیب زمینیها نرم شده و بپزند.
• دقت کنید که باید بعد از پخت کامل سیب زمینیها، آنها را با چنگال له کنید.
مرحله سوم طرز تهیه پای سیب زمینی:
بعد از پخت کامل سیب زمینیها، آنها را آبکشی کرده و داخل کاسهای مناسب بریزید. سیب زمینیهای پخته شده را با استفاده از چنگال و یا رنده مخصوص سیب زمینی پوره کرده و کره، شیر، نمک و فلفل را به پوره بیافزایید و هم بزنید.
• در صورت نیاز میتوانید میزان کره و شیر را بیشتر کرده و یا شیر را حذف کنید. با افزودن شیر بیشتر، پوره سیب زمینی خوشمزهتر شده و حالت کرمی به خود میگیرد.
مرحله چهارم:
در این مرحله فر را بر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود. سپس یک تابه روی حرارت ملایم قرار داده و مقدار کمی روغن زیتون داخل تابه بریزید تا گرم شود. سپس پیازهای خرد شده را نیز به روغن افزوده و اجازه دهید پیاز با حرارت ملایم تفت داده شود. این کار حدود ۵ دقیقه زمان نیاز دارد.
مرحله پنجم طرز تهیه پای سیب زمینی:
بعد از سرخ شدن کامل پیازها، گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید. اجازه دهید گوشت به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت باقی بماند تا به طور کامل پخته و رنگ آن قهوهای شود.
مرحله ششم:
بعد از پخت کامل گوشت، آرد، آبگوشت، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت باقی بماند تا آب گوشت به خورد گوشت برود.
مرحله هفتم تهیه پای سیب زمینی:
بعد از گذشت ده دقیقه، مخلوط سبزیجات شامل: ذرت، فلفل دلمهای خرد شده، نخود فرنگی و فلفل سبز را به همراه سس کچاپ به مخلوط گوشت بیافزایید و اجازه دهید ۱ دقیقه روی حرارت باقی بماند و سپس از روی حرارت بردارید.
• میتوانید به جای استفاده از سس کچاپ از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
مرحله هشتم:
در این مرحله خمیر یوفکا مخصوص پای سیب زمین را به صورت دایرهای و یا شکل دلخواه خود برش داده و در داخل مافین و یا قالب دلخواه خود قرار دهید.
• اگر زمان کافی برای برش کوچک یوفکا ندارید میتوانید از یک قالب با اندازه بزرگ استفاده کنید ولی قالب مافین زیبایی منحصربه فردی خواهد داشت.
مرحله نهم طرز تهیه پای سیب زمینی:
خمیر یوفکا آماده شده را داخل فر به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی رنگ شود. بعد از پخت خمیر، با استفاده از قاشق، مخلوط گوشت را داخل خمیر پخته شده بریزید.
مرحله دهم:
در مرحله آخر، پوره سیب زمینی تهیه شده را با استفاده از قاشق بر روی خمیر و مخلوط گوشتی قرار دهید. در صورت دلخواه میتوانید روی سیب زمینی را با فلفل قرمز روغنی تزیین کنید.
در این مرحله پای سیب زمینی آماده شده را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید و یا تا زمانی که پوره سیب زمینی تقریبا سرخ شود. البته خمیر پای نیز باید پخته شود.
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه پای سیب زمینی شما آماده است. میتوانید آنها را در ظرف سرو چیده و سپس به صورت گرم سرو کنید.
طرز تهیه پای سیب زمینی در اینجا به پایان رسید. امیدواریم که شما نیز این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید. ممنون که همراه ما بودید.
منبع : صورتی ها