طرز تهیه دسر گیلاس فرانسوی (clafoutis) ، الان که تو فصل گیلاس هستیم بهترین وقت برای پخت این دسر خوشمزه و جدید هست.
کلافوتی یک دسر فرانسویست به دسرهایی گفته می شود که از یک لایه میوه تازه و یک لایه کیک روی آن تهیه می شود.
این کیک بافت تردتری نسبت به کیک معمولی دارد و با قاشق سرو می شود.
مواد لازم:
یک و یک چهارم پیمانه شیر
یک سوم پیمانه شکر
سه عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری اسانس وانیل
یک هشتم قاشق چای خوری نمک
یک دوم پیمانه آرد
سه پیمانه گیلاس سیاه هسته گرفته
یک سوم پیمانه شکر
طرز تهیه :
همه مواد رو جز گیلاس با همزن برقی مخلوط کنید تا مایه رقیق و زردی حاصل بشه.
فر رو روشن و روی دمای سیصد و پنجاه فارنهایت یا همون صد و هفتاد و پنج سانتیگراد خودمون تنظیم کنید
کف ظرف رو با کره چرب کنید ونیم سانت از مایه تخم مرغ بریزید
ظرف رو تا وقتی که مایه خودش رو بگیره داخل فر بذارید. برای من پانزده دقیقه زمان برد
در این حین هسته گیلاس ها رو بگیرید و با شکر مخلوط کنید
مایه خود رو گرفت گیلاس رو در ظرف بریزید. سپس بقیه مایه تخم مرغ رو روی اون بریزید
برای چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت در فر بذارید تا وقتی که سطح طلایی بشه و خلال دندون تمیز از مرکز اون خارج بشه
اگر گرم دوست دارید، با یک اسکوپ بستنی عالی می شه
منبع : صدا و سیمای آذربایجان شرقی