آموزش آشپزیپیش غذا

طرز تهیه پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزه

1.9kبازدید

طرز تهیه پیتزا چرخی یک غذای سبک و  محبوب و یک پیش غذای عالی برای مهمانی ها

طرز تهیه پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزه

مواد لازم برای پیتزا چرخی :

خمیر پیتزا : به مقدار لازم

سس مارینارا : یک سوم پیمانه

پونه تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : یک حبه

پنیر موتزارلا : یک دوم تا دو سوم پیمانه

سوسیس : ۲۴ تا ۳۰ اسلایس

پنیر پارمزان : ۲ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری : یک دوم پیمانه

 

طرز تهیه پیتزا چرخی :

دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

کمی آرد روی یک سینی بپاشید و خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر روی آن پهن کنید.

 

سس مارینارا را روی خمیر پخش کنید و سیر و پونه کاهی خرد شده را روی آن بپاشید.

پنیر موتزارلا را به طور یکسان روی سس پخش کنید و سوسیس ها را روی آن قرار دهید.

 

از یک طرف شروع کنید و با دقت خمیر را رول کنید و سپس روی تخته برش قرار دهید به طوری که قسمت درز رو به پایین باشد.

 

به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

آن را از یخچال درآورید و به شکل چرخ های ۳ سانتیمتری برش دهید.

 

هر برش از پیتزا چرخی ها را در آرد سوخاری فرو کنید تا کاملا آن بپوشاند و سپس روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید.

روی هر چرخ کمی پنیر پارمیزان بپاشید و ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود. (۵-۷ دقیقه آخر زیر آن‌ها را چک کنید تا مطمئن شوید نسوخته است)

 

اجازه دهید ۵ دقیقه سرد شود و بعد با سس مارینارا میل کنید.

 

منبع : برترین ها

 

نظر بدهید