طرز تهیه پیتزا چرخی یک غذای سبک و محبوب و یک پیش غذای عالی برای مهمانی ها
مواد لازم برای پیتزا چرخی :
خمیر پیتزا : به مقدار لازم
سس مارینارا : یک سوم پیمانه
پونه تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده : یک حبه
پنیر موتزارلا : یک دوم تا دو سوم پیمانه
سوسیس : ۲۴ تا ۳۰ اسلایس
پنیر پارمزان : ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری : یک دوم پیمانه
طرز تهیه پیتزا چرخی :
دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
کمی آرد روی یک سینی بپاشید و خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر روی آن پهن کنید.
سس مارینارا را روی خمیر پخش کنید و سیر و پونه کاهی خرد شده را روی آن بپاشید.
پنیر موتزارلا را به طور یکسان روی سس پخش کنید و سوسیس ها را روی آن قرار دهید.
از یک طرف شروع کنید و با دقت خمیر را رول کنید و سپس روی تخته برش قرار دهید به طوری که قسمت درز رو به پایین باشد.
به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
آن را از یخچال درآورید و به شکل چرخ های ۳ سانتیمتری برش دهید.
هر برش از پیتزا چرخی ها را در آرد سوخاری فرو کنید تا کاملا آن بپوشاند و سپس روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید.
روی هر چرخ کمی پنیر پارمیزان بپاشید و ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود. (۵-۷ دقیقه آخر زیر آنها را چک کنید تا مطمئن شوید نسوخته است)
اجازه دهید ۵ دقیقه سرد شود و بعد با سس مارینارا میل کنید.
منبع : برترین ها