پاناکوتای نعنایی یک دسر خنک و خوشمزه مناسب فصل تابستان است که با طعمی متفاوت و جدید درست می شود.
مواد لازم :
500 میلی لیتر خامه
150 میلی لیتر شیر
100 میلی لیتر آب جوش
80 گرم شکر
4 قاشق چایخوری صاف پودر ژلاتین
1/4 قاشق چای خوری عصاره نعناع
چند قطره رنگ سبز مجاز خوراکی
برای شکلات های قلبی :
100 گرم شکلات سفید
چند قطره رنگ سبز مجاز خوراکی
خلال دندان
قالب قلب قالب فلزی
برای تزئین :
خامه فرم گرفته و برگ نعناع تازه برای تزیین
طرز تهیه :
پودر ژلاتین را داخل آب جوش ریخته و کاملا حل کنین بصورت بن ماری .
خامه ، شیر و شکر را داخل قابلمه بریزین و کمی گرم کنین ، ولی نجوشونین ، از روی شعله بردارین و رنگ و عصاره رو اضافه کنید و مخلوط کنین ، بعد ژلاتین رو مخلوط کنین و داخل ظرف ها بریزین و 4-3 ساعت بزارین یخچال .
برای شکلاتها ، شکلات سفید رو بصورت بن ماری آب کنین ، سپس آنرا روی سنگ یا … پخش کنین ، زیاد نازک نه
با خلال دندان از رنگ بردارین و و خط بندازین روش، بعد از سفت شدن هم با قالب ببرین .
با قلبها و خامه فرم گرفته و برگ نعناع تازه تزیین کنید.
منبع: ashpazi_zahrabanoo