یکی از معروفترین خوراکهای کافهها و رستورانهای ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنهی مرغ آلفردو است. پنه بروکلی هم یک نوع خوشمزه از پاستاست. در این مطلب طرز تهیه این دو نوع پاستا را آموزش داده ایم.
پنهی مرغ با سس آلفردو
یکی از معروفترین خوراکهای کافهها و رستورانهای ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنهی مرغ آلفردو است. این خوراک با طعم ویژه و لذیذی که دارد محبوب دلهاست! در ضمن دوستانی که گوشتخوار نیستند، میتوانند این خوراک خوشمزه را بدون مرغ درست کنند. مواد قابل تهیه و در دسترس این خوراک خوشمزه، دلیلی خواهد بود تا هر از چند گاهی با آن ذائقهی خود را تغییر دهید. این خوراک با مواد لازم آماده، نهایتا در عرض بیست دقیقه حاضر میشود.
مواد لازم
- یک بسته پاستای پنه
- دو عدد سینهی مرغ متوسط
- نصف فنجان کره و سیر رنده شده
- ۲۰۰ گرم خامه
- ۱/۳ فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
- قارچ خورد شده به میزان دلخواه
- نمک و فلفل سیاه – گوجه گیلاسی
طرز تهیه
۱. پنه را آب کش کنید و آماده کنید.
۲. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، دو عدد سینه مرغ را قیمهای خورد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید.
۳. وقتی مرغها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید.
۴. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچها را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید تا به سراغ سس آلفردو برویم.
۵. داخل یک قابلمهی کوچک، کمی از کره را آب کنید و خامه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود.
۶. پنیر پارمزان و فلفل را هم اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از اینکه کمی خودش را گرفته خاموش کنید و یکی دو دقیقه به حال خودش رها کنید.
۷. سس را به ترکیب مرغ اضافه کنید و بهم بزنید.
۸. پنه را که آب کش کرده اید داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب مرغ را روی آن بریزید، طوری که سس آلفردو به تمام پنهها برسد.
نکته: در نظر داشته باشید این خوراک بهتر است بلافاصله نوش جان شود، چرا که ماندن آن به خاطر خامهی استفاده شده در این خوراک آن را بیات میکند.
پنه بروکلی
کلمها از جمله بروکلی جز اون دسته از سبزیجات هستن که با هر سلیقهای جور نیست. مخصوصا با سلیقه بچه ها. خیلی کم پیش میاد که بچهها به میل خودشون کلم بروکلی بخورن. اما اگه بروکلی رو با چیزی میکس کنیم که مورد پسند همه است، شاید خیلی راحتتر خورده بشه. مثلا انواع ماکارونی. ماکارونی رو همه دوست دارن بخصوص بچه ها. پس اگه ترجیح میدین هم خودتون و هم فرزندانتون این ماده غذایی سرشار از مواد مغذی رو بیشتر مصرف کنین، بهتون پیشنهاد میکنم پنه بروکلی که طرز تهیه اش رو تو این مطلب گذاشتم امتحان کنین.
مواد لازم
- ۲۵۰ گرم ماکارونی پنه
- ۳۰۰ گرم بروکلی
- ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
- ۳ قاشق غذاخوری پر خامه
- ۱ لیوان شیر
- ۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
- ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
- ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. ابتدا مرغ رو ریز خورد کرده و با نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر آویشن مخلوط میکنیم.
۲. حالا داخل یک ماهیتابه نصفی از کل مقدار سیر و کمی کره رو ریخته و تفت میدیم.
۳. مرغ رو اضافه کرده و با سیر تفت میدیم تا بپزن.
۴. تا مرغها بپزن در یک قابلمه کوچک مابقی سیر و رو با کمی کره تفت میدیم.
۵. وقتی سیر با کره تفت داده شد، شیر رو به آن اضافه کرده و کمی نمک هم اضافه میکنیم و مخلوطو کمی حرارت میدیم. (لازم نیست سیر سرخ بشه فقط اینکه کره مزه سیر رو بگیره کافیه و همچنین نباید بذاریم شیر هم جوش بیاد فقط کافیه شیر هم مزه سیر رو به خودش بگیره)
۶. حالا دیگه مرغها پختن پس کلم بروکلی خورد شده رو اضافه کرده و باز تفت میدیم تا بروکلی هم کمی نرم بشه.
۷. ماکارونی پنه رو که از قبل آبکش کردیم داخل قابلمه مرغ و بروکلی ریخته و مخلوط شیر و سیر رو هم اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم تا شیر کم کم به خورد ماکارونی بره. گاهی مخلوط رو هم میزنیم تا ته نگیره.
۸. بعد از اینکه شیر کمی به خورد ماکارونی رفت خامه رو اضافه میکنیم.
۹. حالا خامه رو با بقیه مواد مخلوط کرده و باز کمی هم میزنیم تا پنه غلیظ بشه.
۱۰. بعد از اینکه پنه کرمی و غلیظ شد دیگه آماده است و میتونیم سروش کنیم.
نکاتی در مورد پخت پنه بروکلی
۱. برای اینکه بتونین مرغ رو به هر انداره یا شکل دلخواه برش بدین، داخل فریزر بذارینش تا یخ بزنه و وقتی از فریزر بیرون آوردین قبل از اینکه کامل یخش آب شه، وقتی هنوز کمی سفت هستش به راحتی میتونین ببرینش و شکل دلخواه رو بهش بدین.
۲. سعی کنین مرغ رو به تکههای کوچیک ببرین تا زود بپزه.
۳. در صورتی که دوست دارین بروکلی کامل پخته و نرم بشه قبل از اضافه کردنش به مرغ ها، کمی توی آب جوش بذارینش تا تقریبا نرم بشه.
۴. بعد از اینکه ماکارونی پنه کاملا نرم شد، آبکشش کنین، چون قرار نیست دیگه دمشون بذارین.
منبع: 2nafare.com