طرز تهیه كيك هلو یک کیک خوشمزه و مناسب فصل تابستان
مواد لازم برای تهیه کیک:
کره بدون نمک: ۱۱۴ گرم و مقدار کمی برای چرب کردن ظرف کیک
هلو: ٣ عدد هلوى بزرگ
شكر: ۱/۴ ۱ ليوان (۲۵۰ گرم)
آرد سفيد: ۱ ليوان
بيكينگ پودر: ۳/۴ قاشق چايخورى
پودر جوز هندی: ١/٤ قاشق چايخورى
تخم مرغ: ۳ عدد
خامه فرم گرفته: ٣/٤ ليوان
طرز تهيه كيك:
١.فر رو با دماى ٣٥٠ درجه فارنهايت (١٨٠ درجه سانتیگراد) روشن كنيد و بذاريد گرم بشه. كف ظرف مخصوص كيك رو با كمى كره چرب كنيد، سپس كف ظرف رو با كاغذ پارچمتنت بپوشانيد و روى كاغذ رو نيز با كره چرب كنيد.
هسته هلوها رو در بياريد، و هلوها رو به صورت منظم قاچهاى باريك بزنيد (قاچهاى حدودا ١ سانتى مترى). سپس قاچهای هلو رو در ته ظرف به شکل متحدالمرکز (مانند عكس) بچينيد.
١/٢ ليوان شكر همراه با ١/٤ ليوان آب رو داخل ماهيتابه و يا قابلمه بريزيد، روى حرارت متوسط قرار بديد، هم بزنيد تا به رنگ زرد كهربايى در بياد (حدود ١٠ تا ١٢ دقيقه). بعد از تغيير رنگ بلافاصله اون رو از روى شعله برداريد و اين شكر كاراملى رو به طور يكسان روى هلوهايى كه در ظرف كيك چيديد، بريزيد.
در يك كاسه آرد، بیکینگ پودر و پودر جوز هندى رو با یکدیگر تركيب كنيد و كنار بذاريد.
در يك كاسه ديگه، كره و باقيمانده شكر (٣/٤ ليوان) رو هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه. سپس تخم مرغها رو يكى يكى اضافه كنيد و هم بزنيد. و در نهايت آرد رو اضافه كنيد، و باز هم بزنيد تا به یک مخلوط یکدست برسید.
خمیر کیک رو در ظرف مخصوص فر كه قبلا آماده كرده بوديد بر روى لايه هلوى چيده شده بريزيد و سپس در فر بذاريد.
زمان لازم براى پخت اين كيك ٣٠ تا ٣٥ دقيقه است، تا زمانى كه روی آن كاملا طلايى رنگ شده باشه. براى اطمينان از پختش، يه چنگال به اون بزنيد، اگه چيزى از مواد كيك به اون نچسبيده باشد، يعنى كيك آماده است. از فر كه بيرون آورديد، قالب رو در هر ظرفى كه ميخوايد كيك رو سرو كنيد برگردونيد، اگه تكه هايى از هلو به قالب كيك چسبيده بودن، اونا را جدا كنيد و با احتياط و دقت روى كيك قرار بديد.
اين كيك رو ميتونيد گرم و يا سرد (هماهنگ با دماى اتاق) سرو كنيد و براى خوشمزه تر شدن، در كنارش كمى خامه فرم گرفته قرار بديد.
منبع : پیج mi.and.ardi@