شيرينى بهشتى يا كركى، یکی از پرطرفدارترین و پرفروش ترین شیرینی ها عید شیرینی بهشتی هست پس با یاد گرفتن پخت آن نه تنها میتونید از خوردن آن لذت ببرید همچنین میتونید از این راه درآمد داشته باشید.
مواد لازم :
آرد سفيد ٢٠٠ گرم
پودر قند ١٠٠ گرم
روغن جامد ١٠٠ گرم
روغن مايع ٣٠ گرم
وانيل و يا پودر هل به دلخواه ١/٤ قاشق چايى خورى
پودر پسته و تخم خرفه به دلخواه
پودر كاكائو و زعفران غليظ آب شده به ميزان لازم
طرز تهيه :
در ابتدا در ظرفى مناسب پودر قند الك شده و روغن جامد را با همزن برقى هم بزنيد و مخلوط كنيد تا سبك و سفيد شود . وانيل يا پودر هل را هم اضافه و مخلوط كنيد . در اين مرحله همزن را كنار بگذاريد و آرد را كم كم اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد .
در نهايت هم روغن مايع را بريزيد و هم بزنيد تا بخورد خمير برود . خميرتون بايد به اندازه اى نرم باشد كه بتونيد با ماسوره شكوفه بزنيد و اين بستگى به روغنى داره كه استفاده كرديد داره به هيچ عنوان كره را جايگزين نكنيد در نهايت اگر ديديد خمير سفت هست كمى روغن مايع اضافه كنيد .
در آخر هم خمير را به سه قسمت تقسيم كنيد يك قسمت همينطور سفيد بماند و يكى را با زعفران غليظ آب شده مخلوط كنيد و يك قسمت را هم با كمى پودر كاكائو مخلوط كنيد تا شيرينى هاتون در چند رنگ باشد .
اگر ديديد بعد از اضافه كردن زعفران يا پودر كاكائو خمير كمى سفت شد از چرخ گوشت رد كنيد تا نرم شود . داخل سينى فر كاغذ روغنى بگذاريد شيرينى را در قيف ريخته و با فاصله شكوفه بزنيد .
روى شيرينى ها ميتونيد كمى تخم خرفه يا پودر پسته بريزيد. سينى فر را داخل فر از قبل گرم شده ١٧٥ درجه به مدت ١٠ تا ١٥ دقيقه قرار دهيد .
بعد از پخت بگذاريد كاملا شيرينى در همون سينى فر سرد شود و بعد برداريد چون خيلى نرم هست و پودر ميشود .
منبع: آشپزون