آموزش آشپزیسالاد ها

طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

2.3kبازدید

طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

غذاهاي بنفش، داراي مقدار زيادي آنتي اكسيدان هاي قوي هستند. برخي از آنتي اكسيدان هاي اصلي شامل فلاونوئيدها، پلي فنول ها و آنتوسيانين ها مي باشد كه همه اين مواد داراي فوايد زيادي براي سلامتي هستند مثلا به كنترل ديابت، كاهش ميزان كلسترول، كاهش التهاب و حفظ عملكرد مغز با افزايش سن، كمك مي كنند. نگاهي به رژيم غذايي تان بياندازيد، آيا هيچدام از اين غذاها و خوراكي هاي بنفش در ليست غذايي تان وجود دارد؟

طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

مواد لازم برای سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خردشده یک عدد

سیر له شدهیک حبه

شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری

کلم قرمز متوسط خردشده یک عدد

لبوی متوسط خردشده یک عدد

برگ یا پودر آویشن به مقدار لازم

سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری

جعفری تازه خردشده یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز‌ها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.

 

مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و ۱۰۰ میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت ۲ ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آن ها را هم بزنید.

 

با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

 

منبع : bartarinha.ir

 

نظر بدهید