طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته
غذاهاي بنفش، داراي مقدار زيادي آنتي اكسيدان هاي قوي هستند. برخي از آنتي اكسيدان هاي اصلي شامل فلاونوئيدها، پلي فنول ها و آنتوسيانين ها مي باشد كه همه اين مواد داراي فوايد زيادي براي سلامتي هستند مثلا به كنترل ديابت، كاهش ميزان كلسترول، كاهش التهاب و حفظ عملكرد مغز با افزايش سن، كمك مي كنند. نگاهي به رژيم غذايي تان بياندازيد، آيا هيچدام از اين غذاها و خوراكي هاي بنفش در ليست غذايي تان وجود دارد؟
مواد لازم برای سالاد لبو و کلم قرمز پخته :
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده یک عدد
سیر له شدهیک حبه
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
کلم قرمز متوسط خردشده یک عدد
لبوی متوسط خردشده یک عدد
برگ یا پودر آویشن به مقدار لازم
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خردشده یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته :
دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیازها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.
مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و ۱۰۰ میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت ۲ ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آن ها را هم بزنید.
با جعفری تزئین کرده و میل کنید.
منبع : bartarinha.ir