طرز تهیه خورشت قیمه یک خورشت ایرانی خوشمزه و پر طرفدار
مواد لازم :
لپه یک لیوان
پیاز دو عدد
گوشت به مقدار دلخواه
رب گوجه چهار قاشق غذاخوری سر صاف
آب ،روغن، نمک، فلفل و زعفران و دارچین به مقدار لازم
لیمو عمانی یک عدد
طرز تهیه قیمه :
مثل همه غذاهایی که حبوبات دارن، قبل از هرچیزی لپه رو خیس میکنیم. پیاز هارو خرد میکنیم و با روغن و زردچوبه تفتش میدیم. کمی که آبش افتاد و طلایی شد گوشتهایی رو که خرد کردیم اضافه میکنیم و تفت میدیم. رنگ گوشتها هم که عوض شد کمی آب اضافه میکنیم و زمان میدیم تا گوشتها بپزه. مقدار دیگه ای از پیاز رو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم و لپه هایی که از دو سه ساعت قبل خیس کرده رو اضافه میکنیم تا تفت بخوره و بعد از کمی تفت آب اضافه میکنیم تا جدا بپزه .
پیشنهاد برای له نشدن لپه :
پیشنهاد اینه که لپه و گوشت رو جدا بپزیم. دلیلش هم این هست که زمان پخت گوشت و لپه متفاوت هست و گوشت دیرتر میپزه. اگر باهم در یک ظرف بگذاریم که بپزن یا گوشت نمیپزه یا لپه له میشه. بعد از اینکه لپه ها پخت زیرش رو خاموش می کنیم و منتظر پختن گوشت ها می شیم و بعد لپه ها و لیمو رو به گوشت اضافه میکنیم. رب گوجه رو هم در مقداری روغن کمی تفت میدیم و به غذا اضافه میکنیم. نمک هم فراموش نکنین. بعد از ده دقیقه قیمه شما آماده اس.