آموزش آشپزیشیرینی و دسر

طرز تهیه خرما پیچ

2.3kبازدید

طرز تهیه خرما پیچ یک دسر و یا پیش غذا مناسب برای ماه مبارک رمضان

طرز تهیه خرما پیچ

مواد لازم برای 3-4 نفر :

8 خرما ، بدون هسته
4 گردو
دارچین (اختیاری)

کراست یا خمیر پای :

1/2 پیمانه کره سرد ، مکعبی خرد کنین و 20 دقیقه داخل فریزر بزارین
1 و 1/4 پیمانه آرد
1/2 و یا 1 قاشق غذاخوری شکر
نوک قاشق چایخوری نمک
نصف 1/3 پیمانه آب سرد

طرز تهیه :

فر رو در دمای 180 درجه بزارین ، داخل خرما ها ، گردو بزارین (نصف گردو).

همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن ، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه

قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین

بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین (زیاد با دست ورز ندین)

و داخل سلفون بزارین و نزدیک 1 ساعت بزارین یخچال،

بعد از یخچال دربیارین و 15-20 دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه

بعد به طول حدود 6 سانتیمتر ببرین (کلفت نباشه) و دور خرما ها بپیچین

و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و روشون مقداری شیر بمالین (و یا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین .

 

منبع: ashpazi_zahrabanoo

نظر بدهید