آموزش آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه‌ی کروسان مرغ

954بازدید

یکی از غذا‌های جدید و خوشمزه کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بی‌نظیری دارد و در عین حال به راحتی هم پخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان:

آرد گندم: دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ و نیم قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
کره: ۱۲۵ گرم
خامه: یک پیمانه

مواد لازم برای داخل کروسان:

فیله مرغ: ۵ عدد
سیب‌زمینی: ۱ عدد
پیاز خرد شده: یک عدد
هویج: یک عدد
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
کره: به مقدار کم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه‌ی کروسان مرغ

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم ترکیب کنید. کره را اضافه کرده و با استفاده از نوک انگشتان مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود و قطعه‌های بزرگ کره نمانده باشد. خامه را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و بگذارید ۱۵ دقیقه استراحت کند.

۲. برای تهیه مواد داخل کروسان، در یک تابه کره را ذوب کنید. سیب‌زمینی و هویج را تفت دهید تا کمی پخته شوند. مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای، سیر، پاپریکا، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ پخته شود. سپس جعفری را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شعله را خاموش کنید.

۳. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.

۴. بعد از استراحت؛ خمیر را بر روی یک سطح صاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو قسمت توپ شکل تقسیم کنید. یکی از خمیر‌ها را برداشته و با وردنه صاف کنید و به صورت مثلثی برش دهید. یا می‌توانید مانند پیتزا به ۸ قسمت تقسیم کنید.

۵. یکی از مثلث‌ها را برداشته و با وردنه باز کنید تا اندازه آن کمی بزرگ‌تر شود. قطر حدود ۲ میلی‌متر شود.

۶. مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و آن را تا نوک مثلث رول کنید. سپس گوشه راست و چپ را کمی خم کنید.

۷. کروسان‌ها را بر روی سینی فر قرار داده و روی آن تخم‌مرغ هم‌زده مالیده و کنجد بپاشید.

۸. سینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا رنگ آن طلایی شود.

منبع:ایرنا زندگی

نظر بدهید