آموزش آشپزیپیش غذا

رولت مرغ با فلفل دلمه ای

830بازدید

رولت مرغ با فلفل دلمه‌ای دوتا از طعم‌های لذیذ را دارد: مرغ برشته شده لطیف و سبزیجات پخته آبدار.

مواد لازم رولت مرغ با فلفل دلمه‌ای

فیله مرغ ۳ تکه
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
نمک ½ قاشق چای خوری
فلفل سیاه زمینی ½ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ½ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ½ قاشق چای خوری
سیر ریز شده ½ قاشق چای خوری
زیره آسیاب شده ½ قاشق چای خوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری قاشق + برای روغن کاری

رولت مرغ با فلفل دلمه ای

طرز تهیه رولت مرغ با فلفل دلمه‌ای

۱. هر فیله را از طول به چند قسمت برش دهید. فلفل‌ها را به صورت نواری خرد کنید.

برای اینکه ظرف زیباتر به نظر برسد، از فلفل‌های رنگی مختلف استفاده کنید.

۲. نمک را با فلفل، پاپریکا، فلفل قرمز، سیر و زیره ترکیب کنید.

۳. هر تکه فیله مرغ را با مخلوط ادویه بپاشید و روی آن فلفل بزنید و در رول بپیچید. لبه‌ها را با خلال دندان محکم کنید.

۴. در یک ماهیتابه، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و رول‌ها را برای یک یا دو دقیقه از هر طرف سرخ کنید.

۵. رول‌ها را در ظرفی چرب شده قرار دهید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

۶. قبل از سرو خلال دندان را بردارید و در صورت تمایل در صورت سرو رول‌ها به عنوان میان وعده، سیخ را جایگزین کنید.

منبع: سیارک

نظر بدهید