آموزش آشپزیشیرینی و دسر

دستور پخت کلوچه کنجدی

1.7kبازدید

کلوچه کنجدی از کلوچه های خوشمزه ایرانی است که با چای عصرانه میچسبه

آموزش پخت کلوچه کنجدی

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد
پودر شکر 1 پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
ماست 3 قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک پنس
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
آرد 3 پیمانه
پودر هل 1 قاشق چایخوری
کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل را ۵دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.ماست و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید تا چند دقیقه کوتاه بمونه و عمل بیاد بعد ماست هم اضافه کنید هم بزنید آرد و پودر هل و نمک را سه بار الک کرده کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید سفتی آن از سفتی مواد کیک باید بیشتر باشه. بعد در ظرف دربسته بزارید و نیم ساعت در فریزر قرار بدید. بعد دستتون رو چرب کنید اندازه گردو بردارید بین دو دست بهش شکل بدید و داخل کنجد بزنید و داخل سینی فر که ورق روغنی گذاشتید قرار بدید ( با فاصله بچینید چون موقع پخت کمی افزایش حجم داره) و در فر از قبل داغ شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید. (دمای فر ها با هم متفاوت هست من یک ربع داخل فر گذاشتم)

 

نظر بدهید