آموزش آشپزیشیرینی و دسرغذاهای خارجی

طرز تهیه گاجر كا حلوا

2.5kبازدید

گاجر كا حلوا (هندی: गाजर का हलवा) یک حلوا يا دسرِ شیرین نشات گرفته از شبه قاره هند است

گاجر كا حلوا

مواد لازم :

هويج رنده شده چهار پيمانه
شير پرچرب چهار پيمانه
شكر يك پيمانه
روغن جامد چهار ق غ
پودر هل نصف ق چ
زعفران دم كرده به ميزان لازم
پسته ، بادام ، بادام هندى در مجموع نصف پيمانه

طرز تهیه :

هويج رنده شده و شير را با هم مخلوط و درون قابلمه ى گودى ريخته و روى حرارت متوسط قرار دهيد تا شير به جوش بيايد
سپس حرارت را كم كرده و هر از گاهى هويج ها را هم بزنيد تا تمام شير داخل هويج ،تبخير شود
سپس شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد تا آبى كه هويجها ،بعد از اضافه كردن شكر ميندازن نيز تبخير شود
سپس روغن و پودر هل و زعفران را اضافه كنيد و حلوا را تا زمانيكه شفاف شود و رنگش به سرخى متمايل شود ، روى حرارت كم تفت دهيد
سپس مغزهاى كوبيده شده را به حلوا اضافه كنيد و از روى حرارت برداريد و داخل ظرف سرو يا قالب سيليكونى و يا ظرف كم عمقى فشرده كنيد و بعد از سرد شدن برش بزنيد و با خلال پسته و بادام هندى و بادام تزيين كنيد

منبع : sara_radman88

نظر بدهید