گرانولا بادام و کشمش
آموزش آشپزی

گرانولا بادام و کشمش

1.28Kبازدید

میشه گفت گرانولا یکی از مقوی ترین و مفید ترین تنقلاتیه که وجود داره. این خوراکی خوشمزه که معمولا ترکیبیه از غلات سبوس دار، انواع مغز ها و میوه ها یک پکیج کامل از مواد مغذی هستن که بدن ما بهشون احتیاج داره از انواع ویتامین ها و مواد معدنی بگیر تا فیبر و …از طرفی گرانولا سیر کننده هم هست و میشه به عنوان صبحانه یا میان وعده با ماست، شیر سالاد میوه یا حتی به تنهایی نوش جونش کرد. در این مطلب هم طرز تهیه یه گرانولای خوشمزه با بادوم و کشمش رو براتون میذارم که مزه اش حرف نداره…

مواد لازم برای تهیه گرانولای بادام و کشمش

گرانولا بادام و کشمش

  • جو پرک: ۳ پیمانه
  • بادام: ۱و نیم الی ۲ پیمانه
  • کشمش یا مویز: ۱/۲ الی ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • عسل: ۱/۴ پیمانه
  • شکر قهوه ای:  ۱/۴ پیمانه

مراحل تهیه گرانولای بادام و کشمش

1. برای تهیه این گرانولای خوشمزه کافیه تا داخل یک کاسه بزرگ نمک، عسل و روغن رو خوب با هم مخلوط کنین تا یکنواخت بشن.

گرانولا بادام و کشمش

2. حالا بادام هارو داخل یه کیسه پلاستیکی بریزین و با گوشتکوب بکوبین تا کاملا خرد بشن.

گرانولا بادام و کشمش

3. بعد بادام خرد شده، جو پرک و شکر قهوه ای رو داخل یک کاسه دیگه خوب هم بزنین تا به طور یکنواخت مخلوط بشن.

گرانولا بادام و کشمش

4. حالا مخلوط مواد خشک رو به مخلوط عسل و روغن اضافه کرده خیلی خوب و با دقت هم بزنین تا همه مواد خشک به مخلوط عسلو روغن آغشته بشن.

گرانولا بادام و کشمش

5. داخل سینی فر یه کاغذ روغنی بذارین و مواد رو روش به صورت یکنواخت پخش کنین.

گرانولا بادام و کشمش

6. حالا سینی رو برای مدت نیم ساعت دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برشته و طلایی بشن. در طول این مدت ۲ الی ۳ بار سینی رو بیرون بیارین و موادو هم بزنین و باز پخش کنین و داخل فر بذارین تا همه شون به طور یکنواخت طلایی بشن.

گرانولا بادام و کشمش

7. وقتی گرانولا به اندازه دلخواهتون برشته و تیره شد از داخل فر درش بیارین و کشمش هارو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین.

گرانولا بادام و کشمش

8. حالا گرانولارو از روی کاغذ روغنی بردارین و داخل یه ظرف درباز بذارین تا سرد بشه در طور سرد شدن هم چند بار همشون بزنین تا به هم نچسبن دقت کنین که در ظرف در طول سرد شدن باز باشه تا گرانولا نم نکشه. وقتی گرانولا کاملا سرد شد میتونین داخل یه ظرف دربسته به مدت طولانی ازشون نگه داری کنین.

گرانولا بادام و کشمش

منبع: دونفره

نظر بدهید